Velkommen til Olaussen Elite Cup: Redder lokal fotballcup – trår til som hovedsponsor

Olaussens Metall-sjef Kjell Sternhoff har et stort hjerte for ungdomsfotball. Da elitecupen til SK Vard stod uten hovedsponsor, trådde den lokale bedriften til. 29. september ønskes det velkommen til «Olaussen Elite Cup»!

 

– Jeg syntes det var for ille om ungdommene skulle miste cupen sin, så da var det bare å trå til, sier Kjell Sternhoff smilende.

Viktig formål

Cupen, som går av stabelen i Idrettsparken på Skeisvang 29. september-1. oktober, inkluderer intense kamper med motstand en ellers ikke møter i serien, inspirasjon, kniving om Olausen Elite Cup-tittelen, sosialt samvær og etablering av vennskapsbånd.

– Den sosiale biten er vel så viktig som den sportslige. Barn og unge er fremtiden, vi må ta vare på dem, sørge for at de føler seg trygge, inkludert og sett. Gode møteplasser og aktiviteter er et must, og der kommer de lokale fotballcupene inn. Det er en glede å være med å bidra, sier Kjell Sternhoff.

Takknemlig klubb

Sportsklubben Vard takker sin gamle hovedsponsor Bauge Auto for mange års støtte, og uttrykker stor takknemlighet og glede for å ha fått Olaussens Metall med på laget.

– Vi er stolte av å kunngjøre vår elitecup sin nye hovedsponsor, Olaussens Metall, som bringer frisk energi til vår ungdomsfotballturnering. Dette er en spennende tid for Olaussen Elite Cup, og vi gleder oss til å vise frem det beste av ungdomsfotballen – nå og videre i årene fremover, uttaler de på sin Facebook-side.

Den tradisjonsrike fotballklubben lover en fullskala cupopplevelse, med kafé-servering både inne og utenfor Vard-hallen, godt besøk utenbysfra, og liv og røre både på og utenfor banene.

– Jeg gleder meg veldig. Det er lite som er mer givende enn å se ekte fotballglede blant barn og ungdom, smiler Kjell.

 

Samfunnsansvar og frivillighet

Olaussens Metall – med eier og daglig leder, Kjell Sternhoff i spissen, tar samfunnsansvaret på alvor, og mener lokale bedrifter som har muligheten bør støtte opp om lokale initiativ. Kanskje særlig de som berammer de unge og de svakeste i samfunnet.

– Helt klart, og vi kan alle bidra – i en eller annen skala, nikker Kjell, som også selv har lagt ned sine utallige timer som frivillig i lokalfotballen – blant annet som trener. Han er også frivillig på andre arenaer i dag, som for Røde Kors og Fellesverket.

– Tiden vår er også verdt noe. Mye faktisk, for dem som trenger det. Tenk på hvor mange fantastiske frivillige som er involvert i idrettslagene. Cuper som Olaussen Elite Cup blir ikke til, uten at de klubbansatte får hjelp fra foreldre og andre som bidrar med tiden sin. De fortjener honnør, og det er fint å kunne være med å legge til rette for at fine cuper som dette får leve videre, kommenterer Sternhoff.

– Akkurat som i fotballen, krever suksess i metallindustrien dedikasjon, presisjon og hardt arbeid. Olaussens Metall sin støtte er essensiell for å dyrke unge talenter og forsterke fellesskapet, og vi er glade for å ha dem som partner. Sammen skal vi heve cupen til nye høyder de neste årene – som Olaussen Elite Cup, uttaler SK Vard på sine nettsider.

Privacy Preference Center