Tusen takk, alle sammen!

Haugesund Høyre sin kandidat nummer 45, Kjell Sternhoff havnet på en fin 6. plass på lista under årets kommunevalg. – Jeg er uendelig takknemlig, og veldig klar for en ny periode i bystyret, sier Kjell.

Det ble naturligvis spennende på valgdagen, 11. september, men ikke for spennende. Høyre lå tidlig svært godt an på målingene, og endte som kjent på 30,4 prosent.

– Vi har et veldig sterkt lokallag og hadde troen på et godt valg. Heldigvis gikk det akkurat som vi håpet. Jeg er svært takknemlig for alle stemmer og slengere jeg har fått. Tusen takk til alle dere som har vist meg tillit, sier Kjell.

Høyre har nå sikret seg 15 mandater i Haugesund bystyre, og går i koalisjon med Venstre, Frp og Pensjonistpartiet.

Kjell Sternhoff har stor tro på samarbeidet.

– Dette kommer til å bli så bra, jeg har sterk tro på dette samarbeidet. Vi lover å jobbe på og gjøre vårt beste for at Haugesund skal bli den beste byen å bo i – for både unge og eldre, nikker han.

 

Fra ord til handling

Kjell har vokst opp i en familie som er opptatt av det lokale næringslivet og setter Høyre høyt. Han brenner for de svake i samfunnet og er blant annet fokusert på inkludering, psykisk helse, rusproblematikk, forebyggende helsetjenester og eldreomsorg. Nå ser han frem til en ny periode i bystyret – der han kommer til å jobbe for nettopp disse tingene.

– Jeg er tilhenger av å få ting gjort. Gjøre ord om til handling. Selv om en må ha tålmodighet når en er politiker, så er det mulig å jobbe på for å få realisert ting, fastslår han.

En annen sak som står Kjells hjerte nær, er frivilligheten. Han har selv vært fotballtrener i en årrekke og er frivillig på flere arenaer den dag i dag.

– Jeg elsker byen min – og ønsker det beste for alle som bor her.

Som folkevalgte har vi et ansvar – et ansvar for å se og lytte til byens innbyggere, bygge broer mellom alle politiske partiene – og finne ut hvor vi kan og må legge fokuset for å bygge Haugesund for fremtiden, kommenterer Kjell Sternhoff.

 

Med innbyggerne i fokus

I likhet med resten av Høyre-gruppa, ser Kjell frem til fire år med Nils Konrad Bua i ordførersetet.

– Nils Konrad kommer til å bli en svært god ordfører. Han har stor kapasitet, mye kunnskap og bryr seg veldig om innbyggerne. Han ser folk, og er flink til å få ting til å skje. Rett og slett en veldig fin fyr, roser Kjell.

Under valgkampen har Bua, Sternhoff og flere andre i blå drakt, flagget de samme hjertesakene og prioriteringene. De er skjønt enige om å fortsette å sørge for at Haugesund er en god by å bo i – for alle.

– Vi skal fortsette den gode jobben innenfor rusproblematikk, psykisk helse og eldreomsorg. Det skal være godt å leve i byen vår – ung som gammel – og uansett utgangspunkt. Vi trenger gode omsorgstilbud over hele linja, et effektivt og tilstedeværende helsevern – og trygge møteplasser, særlig for de unge. Ellers vil vi jobbe for å utvikle byen. Vi skal fremstå som en fremoverlent, innbydende og gjerne litt urban by. Vi skal jobbe for – ikke bare de store, men også de små tingene – som tross alt betyr mye for innbyggerne våre. Vi er folkevalgte, det er viktig å huske på, avslutter en svært fornøyd Kjell Sternhoff.

 

 

 

 

Privacy Preference Center