Sikre deg unike julegaver hos Olaussens Metall

Lyst å gjøre stas på de ansatte? Gi noe unikt til noen du er glad i? Eller bare sikre deg julepynt som de fleste ikke har?

Olaussens Metall er en bedrift som produserer mye forskjellig. Fra smått til stort. Blant annet unike julegaver og julepynt.

«Skreddersydde» oppmerksomheter

Medaljer, skilt, dekor, plaketter, statuetter – og julepynt. Gjerne med unike graveringer. Rett og slett gaver som ikke «alle har» fra før og som forteller noe om hvordan en blir satt pris på. Det sørger Olaussens Metall for.

– Her lager vi det meste, og tar selvsagt med glede imot forespørsler. Ofte kan det vært kjekt for en bedrift, en kommune eller lignende å kunne gi de ansatte «skreddersydde» gaver som skiller seg litt ut, om det er i form av en medaljong, en statuett eller pynt med inngravering, sier eier og daglig leder på Olaussens Metall, Kjell Sternhoff.

Unikt og miljøvennlig

Uansett hva det er – den dyktige gjengen på Olaussens Metall tryller det frem – i imponerende detaljert og lekker utførelse.

– Jeg har noen utrolig flinke ansatte. Og de synes alle det er kjekt å lage litt annerledes ting. Vi sier alltid ja – og synes det er stas med bestillinger fra for eksempel bedrifter som vil gi ansatte noe personlig og unikt, forteller Sternhoff.

Han trekker også frem miljøgevinsten ved å gå til innkjøp av julegaver eller pynt fra Olaussen.

– Vi har sterkt fokus på å gjenvinne mest mulig. Kapp, spon og annet kan smeltes om og få nytt liv som foringer og deler, eller helt andre ting – som lysestaker eller julepynt eller gaver, nikker han, og fortsetter;

– Dette har vi i tankene hele tiden hos Olaussens Metall. Vi er stolte av å kunne si at vi gjenvinner hele 95 prosent.

Like kjekt hvert år

Olaussens Metall driver altså med så mangt. Det 95 år gamle selskapet, som er en av de mest stabile og innbringende familiebedriftene i regionen, omfatter i dag handel og import, og har egen maskineringsavdeling.

Hovedområdet deres er bronse, og Olaussen kan skilte med det største bronselageret i Norge! De leverer også strengstøpt støpejern og produserer ulike anoder. Og i tillegg er det som nevn mange duppeditter som produseres i lokalene på Ørpetveit. Alt fra Amanda-statuetter – som de har produsert siden midten av 80-tallet, til personlige bedriftsgaver og julepynt. Ingen jobb er for stor og ingen jobb er for liten for Olaussens Metall.

– Vi setter pris på alle typer oppdrag, og det kan være ekstra kjekt å lage litt annerledes ting innimellom. Det er alltid kjekt når det nærmer seg jul, og vi får flere av denne typen jobber, sier eier og daglig leder Kjell Sternhoff.

 

 

Privacy Preference Center