Olaussens Metall fortsetter samfunnsansvaret: – Tiden vår er verdt mye for dem som trenger det

Olaussen Elite Cup, 95.000 kroner til Demensforeningen, engasjement for idretten, gåaksjon og innsamling for Fellesverket. Dette er bare noe av samfunnsansvaret til Olaussens Metall. Og de har planer om å fortsette.

 

Eier og daglig leder i Olaussens Metall, Kjell Sternhoff er en synlig figur, ikke bare på jobb, men i samfunnet generelt. Han sitter i bystyret for Høyre, brenner for byen sin og ikke minst de svakeste i samfunnet. Han er frivillig både i idretten, Fellesverket og forkjemper for «Mat Onna Bronå» og «Kringsjås venner». Blant annet.

– Det er utrolig viktig å bidra og gi tilbake. Vi kan alle bidra – i en eller annen skala, sier han.

Stor effekt

Olaussens Metall ble etablert i 1928, og fylte dermed 95 år i fjor. Som en del av markeringen, gav den lokale bedriften 95.000 kroner i gave til Demensforeningen.

– Vi takker hjerteligst for gaven, og vi vil gjøre vårt beste for å bruke pengene til nytte og glede for personer med demenssykdom og deres pårørende, kommenterte leder Cecilie Rullestad.

Da Sportsklubben Vard i fjor mistet sponsoren til den populære elitecupen sin, trådde Kjell og Olaussens Metall til.

– Jeg syntes det var for ille om ungdommene skulle miste cupen sin, uttalte Kjell Sternhoff.

– Olaussens Metall sin støtte er essensiell for å dyrke unge talenter og forsterke fellesskapet, og vi er glade for å ha dem som partner, kommenterte Vard på sin Facebook-side.

Olaussens Metall gjorde seg også bemerket da de reddet matpakketilbudet på Fellesverket i fjor sommer. I tillegg til å starte Spleisaksjon og skape engasjement rundt saken, gikk noen av de ansatte 100.000 skritt til inntekt for saken. Stuntene fra Olaussens Metall sørget for rundt 300.000 kroner i kassen for Fellesverket og det viktige matpakketilbudet deres.

 

Engasjementet fortsetter

I tillegg til de store og synlige initiativene, er både Kjell Sternhoff og Olaussens Metall som bedrift, stadig engasjert i ulike lag, foreninger og saker.

Det handler om å bry seg og det handler om å gi tilbake. Og det trenger ikke alltid å handle om penger.

– Tiden vår er også verdt noe. Mye faktisk, for dem som trenger det. Tenk på hvor mange fantastiske frivillige som er involvert i lag og foreninger, og annet. Det hadde ikke gått uten dem, sier Kjell.

Olaussens Metall kommer til å fortsette å bry seg, fortsette å engasjere seg – og kjenne på det viktige samfunnsansvaret.

– Helt klart. Dette sitter i ryggmargen på oss i Olaussens Metall. Vi kommer til å fortsette å bidra der vi kan, se de som behøver å bli sett – og være med å styrke alle gode tilbud så godt det går. Samfunnsansvaret er noe vi alle skal ta på alvor, avslutter eier og daglig leder i Olaussens Metall, Kjell Sternhoff

Privacy Preference Center