Nå kommer Olaussen-podden!

– Dette blir gøy! Eier og daglig leder i Olaussens Metall, Kjell Sternhoff er klar. Nå kommer snart første episode av Olaussen-podden.

Følg Olaussen-podden der du hører dine podcaster: https://pod.link/1682881137

Podcaster er i vinden om dagen. Stadig flere får «ørene» opp for lengre og grundigere lytteropplevelser. Etter å ha vært gjest i PYX sin podcast «Næringspodden Haugalandet», fant Kjell ut at dette formatet passet han ypperlig. Ideen var sådd.

– Det er så mye som er verdt å sette fokus på. Det vi driver med på Olaussen er én ting, sakene jeg brenner for som politiker i Haugesund Høyre er en annen. I en podcast-serie får jeg mulighet til å gå i dybden – og belyse en del temaer som engasjerer meg, sier Sternhoff ivrig.

Ulikt innhold

I episodene av Olaussen-podden vil lytterne bli bedre kjent med Kjell Sternhoff og Olaussens Metall, samt møte gjester som diskuterer temaer som ungdom og rus, psykisk helse, Haugalandet som turistdestinasjon, lokalfotball og et fremoverlent næringsliv.

– En får ofte ikke muligheten til å virkelig gå i dybden. I de fleste medier skal det gå raskt og være tabloid, men i podcaster kan en gå lengre ned i materien. Der ønsker folk seg nettopp det. Det blir spennende å se mottagelsen på Olaussen-podden, sier den samfunnsengasjerte Olaussen-sjefen.

Kommer i mai

Olaussen-podden vil komme på Apple og Spotify. Serien vil også publiseres på Olaussens Metall sine nettsider. Første episode er planlagt 25. mai, og en ny episode vil slippes hver torsdag fremover.

– Dette blir spennende – og gøy!, sier Kjell Sternhoff.

Så vil du la deg engasjere, felle en tåre og få deg en god latter, så er det bare å tune inn på Olaussen-podden fra slutten av mai.

Privacy Preference Center