Lever skrapet ditt hos Olaussens Metall – tjen penger og spar miljøet!

Olaussens Metall har sterkt fokus på bærekraft og miljø. De gjenvinner hele 95 prosent – og tar gjerne imot ditt «skrap» for å skape gi det nytt liv. Mot betaling, selvsagt.

Om du har gammelt skrap liggende hjemme, som kapp eller spon av bronse, gjenstander av messing, kobber eller bly, så tar Olaussens Metall gledelig imot det.

– Det er bare å komme opp til oss og levere. Vi lager nye ting av det, slik at det kommer til nytte igjen, forteller eier og daglig leder Kjell Sternhoff, og legger til at en får betalt for det en leverer inn.

Mange bekker små

Olaussens Metall tar bærekraftsansvaret på alvor og har sterkt fokus på miljøhensynet. Den lokale bedriften kan stolt si skilte med en gjenvinningsprosent på 95!

– Hver dag jobber vi for å gjenvinne mest mulig. Kapp, spon og annet kan smeltes om og få nytt liv som foringer og deler, forteller Sternhoff.

Skal vi nå FN sine bærekraftsmål innen 2030, så må det endring og bevisstgjøring til, mener den engasjerte bedriftseieren. For å stoppe klimaendringene, må hver enkelt person og bedrift gjøre sitt.

– En massiv dugnad kreves og hvert eneste lille bidrag teller, poengterer Sternhoff.

Suksesstilbud

Og ett av grepene Olaussens Metall altså har drevet med i flere år allerede, er å samle inn skrapet som mange har liggende uten å ha glede av det.

– Det gjemmer seg ofte mange gjenstander i hjemmene til folk, som de har stuet bort, og som heller kan tjene nye formål, nikker Sternhoff.

Han forteller videre at det er mange som har benyttet seg av tilbudet til Olaussens Metall gjennom årene, og at de håper det fortsetter.

– Det er bare å ta turen oppom oss i lokalene våre i Ørpetveitvegen på Raglamyr. Hjertelig velkommen, avslutter Kjell Sternhoff.

 

En kan også ta kontakt med Marius Fiskaaen på 405 53 651 eller marius@bronze.no eller Trond Sternhoff på 932 35 042 eller trond@bronze.no

 

Privacy Preference Center