Lager alt fra marine deler og anoder til Amanda-statuetter og juletrepynt

Ingen jobb er for stor – og ingen jobb er for liten. Olaussens Metall lager det kunden ønsker. Om det er snakk om bronsedeler, anoder eller personlige gaver, som medaljer, skilt og dekor.

 

Olaussens Metall driver med så mangt. Det 95 år gamle selskapet, som er en av de mest stabile og innbringende familiebedriftene i regionen, omfatter i dag handel og import, og har egen maskineringsavdeling.

Hovedområdet deres er bronse, og Olaussen kan skilte med det største bronselageret i Norge! Men de leverer også strengstøpt støpejern og produserer ulike anoder.

Og i tillegg er det mange duppeditter som produseres i lokalene på Ørpetveit. Alt fra Amanda-statuetter – som de har produsert siden midten av 80-tallet, til personlige bedriftsgaver og julepynt. Ingen jobb er for stor og ingen jobb er for liten for Olaussens Metall.

– Vi setter pris på alle typer oppdrag, og det kan være ekstra kjekt å lage litt annerledes ting innimellom, sier eier og daglig leder Kjell Sternhoff.

Dobbel vinning

Om det er lysestaker, medaljonger, miniutgaver av ting eller julepynt, den dyktige gjengen på Olaussens Metall tryller frem det som er – i imponerende detaljert og lekker utførelse.

– Jeg har noen utrolig flinke ansatte. Og de synes alle det er kjekt å lage litt annerledes ting. Vi sier alltid ja – og synes det er stas med bestillinger fra for eksempel bedrifter som vil gi ansatte noe personlig og unikt, forteller Kjell Sternhoff.

En annen fordel med produksjon av mindre ting, er gjenvinningsgevinsten. For å spare miljøet og tenke bærekraft er noe Kjell og Olaussens Metall er opptatt av.

– Vi har sterkt fokus på å gjenvinne mest mulig. Kapp, spon og annet kan smeltes om og få nytt liv som foringer og deler, eller helt andre ting – som lysestaker eller julepynt, nikker han, og fortsetter;

– Dette har vi i tankene hele tiden hos Olaussens Metall. Vi er stolte avå kunne si at vi gjenvinner hele 95 prosent.

 

Personlig og unikt

Det er altså ingen grenser for hva en kan bestille hos Olaussens Metall. Så ønsker du å forevige et budskap, en logo, en illustrasjon av arbeidsplassen din eller lignende, så kan en medalje, skilt eller plansje med inskripsjon være ideelt. Eller hva med juletrepynt med en personlig hilsen, eller en liten statuett?

– Ta kontakt med oss, så lager vi opp. Hva enn det måtte være. Vi sier alltid ja, vet du, avslutter Olaussens Metall-sjef Kjell Sternhoff.

Privacy Preference Center