– God jul og godt nyttår til alle våre kunder!

– Vi legger bak oss et flott år hos Olaussens Metall, mye takket være våre fantastiske kunder. Nå gleder vi oss til å ta fatt på 2024!

 

Det er travle dager hos Olaussens Metall i Ørpetveitveien om dagen. Den tradisjonsrike familiebedriften, som eies og ledes av fjerdegenerasjon Kjell Sternhoff, startet i 1928 som et lite støperi, og omsetter i dag for 50-60 millioner årlig.

2023 endte opp som et godt år for Olaussens Metall, noe Sternhoff og gjengen takker både gamle og nye kunder for.

– Vi setter pris på hver eneste en. Vi tar stolthet i å levere kvalitet, og er svært opptatt av å ta vare på kundene våre. Det er viktig for oss å kunne imøtekomme alle behov, store og små, det kommer vi til å fortsette med i 2024, sier Kjell Sternhoff, som alltid jobber etter mantraet: «Mirakler utfører vi omgående! Det umulige tar litt lengre tid.»

Klar for 2024

Olaussens Metall omfatter handel og import, og har egen maskineringsavdeling. Hovedområdet deres er fremdeles bronse, og Olaussen kan skilte med det største bronselageret i Norge! Men de leverer også strengstøpt støpejern og produserer ulike anoder. Den store etterspørselen i 2023 har gjort at den lokale familiebedriften oppbemanner og søker etter ny CNC-operatør.

– Det går godt om dagen og det er travelt for de ansatte. Men vi liker å ha mye å gjøre, og trives med å bli utfordret, sier Kjell og legger til;

– Jeg har noen fantastiske kollegaer her på Olaussens Metall, som virkelig har stått på i 2023. Nå fortjener alle noen fine juledager, så er vi klare for å ta fatt på 2024. Det blir spennende. Og i mellomtiden ønsker vi også alle våre fine kunder en nydelig jul og godt nyttår. Vi gleder oss til videre samarbeid.

 

Privacy Preference Center