Fått med deg denne? Fru Sternhoff byr på latter og gode minner

Har du fått med deg Gerd Sternhoff, «Fru Sternhoff» i Olaussen-podden? Hun tar deg med gjennom historien til den solide familiebedriften. Og vi lover mye latter og moro.

 

I Olaussen-podden tar sjef og eier Kjell Sternhoff deg med i gode samtaler, der ulike engasjerende temaer står i fokus. Elleve episoder ligger ute, og flere står for tur.

– Vi kommer til å ha ekstra fokus på alt som rører seg innenfor veggene på Olaussens Metall fremover. Det er en utrolig fin gjeng som jobber her, vi har mange kjekke kunder – og ikke minst spennende oppdrag, så det er nok å prate om, sier Kjell blidt.

 

Blanda drops

Gjester som har vært innom Olaussen-podden så langt er blant andre; Jostein Jensen som har prata om rusproblematikk, forebygging og «Mat under bronå», Henning Aarekol om psykisk helse, ansvar og behov. Lasse Fredheim har fortalt om Vard-modellen og viktigheten av inkludering, Lars Johan Hereid har snakket om det grusomme tapet av sin mor, Bjørg Marie som ble drept på Vår Frelsers gravlund for fire år siden. Og Kjells mamma, Gerd, «Fru Sternhoff» har gjestet podden og tatt oss med på Olaussens Metalls reise og utvikling gjennom årene.

Få det med deg!

Episoden med «Fru Sternhoff» får stadig flere lyttere, og tilbakemeldingene er utelukkende positive.

– Veldig kjekt at så mange har funnet glede i å høre mamma snakke om utviklingen av familiebedriften. Hun er en tøff dame som virkelig har tatt i et tak og har mange gode minner å dele, sier Kjell Sternhoff, og oppfordrer selvsagt alle som ikke har fått med seg episoden med mamma Gerd, til å lytte.

Det samme gjelder naturligvis de andre episodene av Olaussen-podden.

 

Du finner serien der du lytter til dine andre podcaster:

 

https://pod.link/1682881137

 

PS: Abonnerer du så får du et varsel idet en ny episode slippes.

Privacy Preference Center