10 episoder med Sternhoff-moro!

Gjennom ti episoder har Olaussens Metall-sjef og Høyre-politiker Kjell Sternhoff satt søkelys på flere viktige samfunnsemner i Olaussen-podden. Den engasjerte bedriftseieren lover mer moro i fremtiden.

– Det har vært utrolig gøy å lage disse episodene av Olaussen-podden. Det er vanskelig å velge ut en favorittepisode. Jeg føler virkelig vi har truffet med gjestene og temaene, sier Kjell Sternhoff.

Fine gjester og viktige temaer

Jostein Jensen har vært innom for å prate om rusproblematikk, forebygging og «Mat under bronå», Henning Aarekol har pratet med Kjell om psykisk helse, ansvar og behov. Gerd, også kalt «Fru Sternhoff» er Kjells mamma. Hun har gjestet podden og tatt oss med på Olaussens Metalls reise og utvikling gjennom årene. Lasse Fredheim har fortalt om Vard-modellen og viktigheten av inkludering. Nybakt Haugesundsordfører Nils Konrad Bua har pratet politikk og planer med partifelle, Kjell. Takknemlige representanter fra Fellesverket har vært innom og pratet om det viktige arbeidet de gjør. Kjells gode venn Terje Emil Håheim har fristet oss med «det gode liv» i Spania. Og ikke minst så har Kjell Sternhoff bydd på seg selv og latt oss bli riktig godt kjent med ham.

Med andre ord er det mye bra innhold og spennende gjester å få med seg i Olaussen-podden. Du finner den der du lytter til dine andre podcaster:

https://pod.link/1682881137

Populært konsept

Podcaster er i vinden om dagen. Stadig flere får «ørene» opp for lengre og grundigere lytteropplevelser. Og det var etter å ha vært gjest i PYX sin podcast «Næringspodden Haugalandet», at Kjell fant ut at dette formatet passet han ypperlig.

– Det er så mye som er verdt å sette fokus på. Det vi driver med på Olaussen er én ting, sakene jeg brenner for som politiker i Haugesund Høyre er en annen. I en podcast-serie får jeg mulighet til å gå i dybden – og belyse en del temaer som engasjerer meg. Det har blitt noen gode episoder som jeg er stolt over. Og det fine er at de alltid ligger der, klar for nye lyttere, sier Sternhoff.

 

Mer Kjell-moro

Kjell Sternhoff er en svært engasjert mann, som sjelden sitter stille, og stadig får nye ideer. Med andre ord; det ville ikke bli tyst fra Kjell-kanten.

– Det blir mer podcast. Men i et litt annet format. Så blir det selvsagt også andre stunts herfra. Det er mye gøy å finne på vet du, sier bedriftseieren lurt.

Det er med andre ord bare å følge med…

Privacy Preference Center